sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bijlestaal 56
    1721 PW Broek op Langedijk
  • 0226318806

B & O Projectafbouw B.V.

B&O Projectafbouw is sinds 1991 dè specialist op het gebied van binnen afbouw m.b.t. wand-, plafond- en vloersystemen, akoestische voorzieningen en betimmeringen en alle daarbij behorende eindafwerkingen voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, woning- coöperaties, (semi) overheid .

Wij werken voor opdrachtgevers die hun werkomgeving /leefruimte serieus nemen en op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand en passend antwoord. Door onze specifieke expertise werken wij met de meest actuele technologie & producten waardoor u verzekerd bent van duurzame en slimme oplossingen.

U ervaart een persoonlijke benadering en wordt aangenaam verrast op aanpak, advies, uitvoering en nazorg. Tevens dragen wij zorg voor advies en uitvoering van brandveilige doorvoeringen. Voor zaken die verder gaan dan onze expertise betrekken wij professionele partners onder onze regie. Ons doel is een langdurige partnership met onze klanten, medewerkers en leveranciers.

Wij zijn een ambitieuze organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. Bij ons werken dan ook uitsluitend klantgedreven en gecertificeerde professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor hen vanzelfsprekend.

Kwaliteitsgarantie
Gemotiveerde medewerkers, een goede werkvoorbereiding, een strakke projectorganisatie en goede materialen die vakkundig worden verwerkt: dat zijn de voorwaarden voor het leveren van kwaliteit.

Door onze ervaring, creativiteit en manier van werken kunnen we tegen een scherpe prijs al uw wensen verwezenlijken.

B&O Projectafbouw kan projecten van ieder kaliber tot een succesvol einde brengen!

B&O Projectafbouw is lid van de NOA, Nederlandse Vereniging voor Afbouwbedrijven. Dit lidmaatschap geeft u de zekerheid van de NOA-afbouwgarantie. Daarnaast zijn wij Gyproc Professional, waardoor wij een kwalitatief hoogstaand en passend kunnen geven.

B&O Projectafbouw is tevens;
· VCA-gecertificeerd, sinds juni 2003;
· ISO9001 gecertificeerd
· FSC® gecertificeerd, ons nummer is SCS-COC-000652-RW.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig programma waarmee we periodiek worden getoetst en gecertificeerd op ons VGM-beheersysteem. Hiermee beogen we het milieu zo min mogelijk te belasten en risico’s te beheersen om zo de veiligheid van onze medewerkers en onderaannemers te borgen. Deze processen worden versterkt door onze ISO9001 en FSC® certificering.B & O Projectafbouw B.V. in het kort

Doelgroep

  • Bedrijven

Showroom aanwezig:

Nee

Producten

  • Plafonds
  • systeemplafonds
  • Timmerwerken
  • Wanden