HAP Hygiënische Afbouw Projecten B.V.


Expeditieweg 1 7007 CM Doetinchem
0314-391814 Klik om te bellen

Over HAP Hygiënische Afbouw Projecten B.V.

HAP is de afbouwspecialist in de hygienische sector. Onze hygienische wanden en hygienische plafonds voldoen aan de hoogste eisen. Naast wanden en plafonds ontzorgen wij door een all-in concept aan te bieden inclusief vloeren, stootranden, plinten, bouwkundige, installatie en loodgieters werkzaamheden.
HAP is actief in de gehele Benelux en Duitsland.
 
Onze producten zijn toepasbaar in alle foodsave omgevingen zoals AGF, Bakkerij, Slagerij, drankindustrie, horeca, zuivelindustrie, visverwerking, pluimvee. Maar ook voor zorg of onderwijs ruimtes zijn onze producten uitermate. Een badkamer in een woningbouwproject of een sanitaire ruimte in een studentenhuis valt ook onder de mogelijkheden door de vele diverse designs die we in huis hebben.
 
Met Glasbord en onze overige producten is er voor elke bedrijfsruimte een passende oplossing. 
Al onze medewerkers hebben uitvoerige kennis van de eisen en de specifieke kennis van de branches waarin wij actief zijn zoals de voedingsindustrie.
Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het verwerken en monteren van afbouwsystemen conform de HACCP normeringen. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA gecertificeerd en staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel.
 
U kunt altijd contact met ons opnemen!
 
HAP B.V. hygienische afbouw projecten
Expeditieweg 1
7007 CM Doetinchem

HAP Hygiënische Afbouw Projecten B.V. in het kort

Producten

Bouwkundige werkzaamheden
Plafonds
Vloeren
Wanden

Doelgroep

Bedrijven

Onze locatie

HAP Hygiënische Afbouw Projecten B.V.


Expeditieweg 1 7007 CM Doetinchem
0314-391814 Klik om te bellen